Vrienden
Inloggen/uitloggen

 

Vrienden voor het leven

Waar zou je zijn zonder je vrienden? Ook voor Voice Box geldt dat. In de loop der jaren heeft zich een vaste groep Vrienden van Voice Box gevormd. Een groep mensen die Theaterkoor Voice Box een warm hart toedraagt.

Een aantal van hen heeft in het verleden ook deel uitgemaakt van het koor. Maar je hoeft natuurlijk geen oud-koorlid te zijn om Vriend te worden. Iedereen kan Vriend zijn. En als je eenmaal Vriend bent, dan heeft dat natuurlijk z'n voordelen:

  • Zo krijg je korting op entreekaarten en
  • Krijg je een VIP behandeling bij optredens, en
  • Ben je welkom bij speciale open repetities, en
  • Ontvang je onze nieuwsbrief.

Maar dat is niet alles. Verrassingen zijn altijd mogelijk. Wel op z'n Voice Box uiteraard. Maar voor wat, hoort wat. Het enige wat we van onze Vrienden vragen is een vrijwillige bijdrage.

Een optreden van Theaterkoor Voice Box op jouw feest?

Wanneer je een feest organiseert, omdat je jarig bent, of omdat je je pensioen krijgt, trouwt of om welke reden dan ook, kunnen je een beroep doen op Theaterkoor Voice Box om te komen optreden. We maken afspraken over het repertoire, het aantal leden dat kan komen zingen, en waar en wanneer. Het kan gebeuren dat we op de gewenste datum onvoldoende leden kunnen verzamelen om een mooie bijdrage aan je feest te leveren. Dan laten we dat op tijd weten.

Wil je meer informatie over deze Vriendschap of heb je interesse om Vriend van Voice Box te worden? Neem dan contact op met Lydeke Fransen of Marianne Breugem via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of download het inschrijfformulier.

 

 2017 09 09 Dag van de Amateurkunst 17