Lid worden

Hoe word je lid van Voice Box?

Je hebt een voorstelling gezien, of een collega blijft maar zeggen dat dit koor echt iets voor jou is, of bent ons tegengekomen op YouTube of Facebook en denkt: dit is een interessant koor. Hier zou ik mij thuis kunnen voelen. Hier zou ik durven zingen!

Dat is mooi, want wij zijn op zoek naar leden!

De eerst volgende open repetitieavond is op dinsdagavond 13 september. Inloop 19:45 uur en aanvang repetitie is om 20:00 uur. Hierbij zijn alle geïnteresseerden welkom om mee te zingen. Het is fijn als je je aanmeldt hiervoor.
Je kunt ook buiten deze open repetities komen kijken, meld je dan aan bij Marianne Haarsma (ledenadministratie), op 06-1324 1585 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Marianne stuurt je dan een uitnodiging met de benodigde informatie als waar je moet zijn en hoe laat.

Als je een keer of misschien wel twee of drie keer hebt meegezongen en je besluit om bij het koor te gaan dan nodigen wij je uit voor een stemtest. Deze stemtest doet de dirigent en is iets waar veel mensen tegen op zien. Het is altijd spannend om je stem te laten horen, maar zonder stemmen geen koor!
Je zingt een zelf gekozen lied en doet een aantal stemoefeningen. Het is niet bedoeld om je te keuren, maar om te kijken in welke stemgroep, sopraan, alt, tenor of bas,  je hoort en op welk niveau je zingt.

Je weet nu bij welke stemgroep je mag aansluiten en krijg je de inlogcode voor het ledengedeelte van onze website. Daar vind je alle bladmuziek, ingezongen muziekstukken, het smoelenboek en allerhande informatie over het reilen en zeilen van het koor.

Per stemgroep is er een coördinator, hij of zij zal in eerste instantie je vraagbaak zijn en je wegwijs maken in het koor.