De Dirigent
Inloggen/uitloggen

2015-06-06 Florian 6

Florian Auls (1982)

Florian Auls studeerde twee jaar schoolmuziek aan de Duitse Hogeschool voor muziek in Frankfurt am Main (HfMDK) en Duits aan de Goethe Universiteit Frankfurt am Main. Hij rondde zijn studie schoolmuziek af aan het Utrechtse Conservatorium. Tijdens zijn studie raakte hij steeds meer geboeid door de directheid en kracht van de menselijke stem. Daarom besloot hij ook koordirectie te gaan studeren. In 2012 is hij afgestudeerd op koordirectie bij Rob Vermeulen aan het Utrechtse Conservatorium.

Al vroeg werd Florian geïnspireerd door muziek. Als tienjarige werd hij tijdens een cursus West-Afrikaanse percussie gegrepen door de kracht van het ritme. Die inspiratie liet hem niet meer los en sinds 2002 geeft hij zelf percussieworkshops en -lessen. Tijdens een jaar vrijwilligerswerk in Engeland raakte hij geïnteresseerd in jazz en later ook meer in klassieke muziek. Florian is erg enthousiast over zijn werk als dirigent bij Theaterkoor Voice Box (sinds september 2010), waar hij al zijn muzikale inspiratie kwijt kan.

Tot op heden heeft Florian in circus- en cabaretprojecten, theaterproducties en verschillende bands als drummer/ percussionist gewerkt. Daarnaast deed Florian therapeutisch werk met drums bij kinderen met autisme, bij bejaarden en voor de stichting "MEMO" met muziek in kinderdagverblijven. Verder gaf hij leiding aan het basisschoolorkest van de Kohnstammschool in Utrecht. Florian werkt graag met muziek en mensen samen, en geeft ook zang- of percussieworkshops aan groepen en op feesten.

Neem voor meer informatie gerust contact op met hem via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.